BESTEL ONLINE
SNELLE BEZORGING
Uitstekende service

Multifunctionele mulcher Kadina Professional

€ 4.990,00*

Direct beschikbaar, levertijd 5-8 dagen

Productnummer: WLM47.1
Productinformatie "Multifunctionele mulcher Kadina Professional"
De Kadina Professional multifunctionele mulcher van Wematik wordt overal gebruikt waar heggen of opstanden gesnoeid moeten worden. Deze heggenschaar is ook geschikt voor het knippen van struikgewas, bijvoorbeeld in sloten.
Door zijn goede afwerking en eenvoudige techniek is de Kadina een perfecte machine voor professioneel gebruik. De Kadina Professional kan zowel links als rechts van de trekker worden gebruikt. Omdat de Kadina heggenschaar een eigen hydraulische olietank heeft en daarom alleen een 540 tpm aftakas op de trekker nodig heeft, is hij ideaal voor gebruik met kleine trekkers vanaf 25 pk. Het multifunctionele gereedschap met driepuntsophanging cat.1 kan zowel voor als achter worden gebruikt.
De Kadina Professional blinkt uit door zijn zuivere en snelle maaiwerk. De constructie van deze maaier is zeer robuust en bestendig. Hij wordt bediend via bowdenkabels. Heggen tot 3,2 m hoog kunnen gemaaid worden. Horizontaal knippen van heggen is mogelijk tot 3,7 m hoogte. De zijwaartse verlenging is maximaal 2,9 m.
De multifunctionele mulcher van Kadina Professional is standaard uitgerust met een mulcher-opzetstuk. Dankzij het eenvoudige verwisselsysteem kan de heggenschaar worden uitgerust met een takkenzaag of een maaibalk. Dit maakt deze multifunctionele mulcher de perfecte machine voor een breed scala aan werkgebieden. Takzaag en maaibalk zijn op aanvraag ook verkrijgbaar bij WEMATIK.
Om een lange levensduur te garanderen, wordt altijd aandacht besteed aan de hoogste kwaliteit, technisch onberispelijke afwerking en een robuuste constructie. Dit betekent dat u bij Wematik een duurzaam product krijgt dat zichzelf over een lange periode terugbetaalt. Vooral aan de veiligheid wordt veel belang gehecht. Deze machine is CE-gekeurd volgens de nieuwste normen en richtlijnen.
Technische gegevens: 
Fabrikant: WEMATIK
Model: Heggenschaar Kadina Professional
Artikelnummer: WLM47
Werkbreedte: 1000 mm
3-puntsbevestiging: 3-punts cat.1
Zapfw. Toerental: 540 rpm Inhoud
olietank: 55 liter
Trekkervermogen: vanaf 25 pk
Gewicht:
300 kg
Speciale kenmerken: 
  • zeer hoogwaardige en robuuste afwerking 
  • geschikt voor cat.1 
  • eenvoudige bediening
  • Speciaal geschikt voor smalspoor
  • en kleine tractoren - zuiver maaibeeld 
  • Links- en rechtshandige levering mogelijk 
  • Met bowdenkabelbediening 
  • Alle smeerpunten zijn gemakkelijk toegankelijk (zeer onderhoudsvriendelijk) 
  • CE-getest volgens de nieuwste normen en richtlijnen

Masse59b918934b364

Een rondleiding langs onze producten is altijd mogelijk. Onze machines staan allemaal klaar voor demonstratie en kunnen worden getest in onze showroom. Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de juiste machine.

Leveringsomvang:
Een Wematik Kadina Professional multifunctionele mulcher.
Een gebruiksaanwijzing
Een factuur met BTW.


0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Nederlands Klantenservice: info@wevi-machines.de