BESTEL ONLINE
SNELLE BEZORGING
Uitstekende service

Houtvernipperaar met aftakas

Houtversnipperaars van WEVI-Machines - Wij bieden u hoogwaardige, robuuste en duurzame houtversnipperaars met aftakas. Voor professioneel gebruik door land- en bosbouwers, in de groenvoorziening of voor steden en gemeenten. In combinatie met de aftakas van een kleine tractor of soortgelijke trekkers, heeft u met onze houtversnipperaar een onverslaanbaar apparaat voor het snel en moeiteloos versnipperen van takken, boomafval en stammen tot een diameter van 100 mm. Het resultaat zijn schone houtsnippers, die uitstekend geschikt zijn als mulch.
%
Houtversnipperaar/ Houthakselaar Lund 100
De Lund 100 houtversnipperaar zal je bos-, tuin- en erfwerk in de toekomst veel gemakkelijker maken.

€ 1.390,00* € 1.550,00* (10.32% bespaard)
%
Houtversnipperaar/ Houthakselaar LUND 150 HYDRO, HÄCKSLER, SCHREDDER
De Lund 150 Hydro houtversnipperaar zal je bos-, tuin- en erfwerk in de toekomst veel gemakkelijker

€ 3.690,00* € 3.990,00* (7.52% bespaard)
%
Houtversnipperaar/ Houthakselaar Lund 100 HYDRO
De Lund 100 Hydro houtversnipperaar zal je bos-, tuin- en erfwerk in de toekomst veel gemakkelijker

€ 2.690,00* € 2.890,00* (6.92% bespaard)
%
Houtversnipperaar Lund 200 Hydro, versnipperaar, hakselaar
De Lund 200 Hydro houtversnipperaar zal je bos-, tuin- en erfwerk in de toekomst veel gemakkelijker

€ 5.890,00* € 6.490,00* (9.24% bespaard)
%
Houtversnipperaar/ Houthakselaar Lund 200
De Lund 200 houtversnipperaar zal je bos-, tuin- en erfwerk in de toekomst veel gemakkelijker maken.

€ 1.990,00* € 2.390,00* (16.74% bespaard)

Waarom een Houtversnipperaar Kopen?

Wanneer u werkt in de tuin, komt u vaak takken en snoeiafval tegen die u efficiënt wilt verwerken. Een houtversnipperaar, ook bekend als hakselaar, is daarvoor de perfecte oplossing. Het is een krachtige machine die takken en tuinafval snel kan verkleinen tot houtsnippers. Deze snippers zijn perfect voor compost of als bodembedekker in uw tuin.

 

Soorten Houtversnipperaars

Er zijn verschillende soorten houtversnipperaars op de markt, variërend in grootte, kracht en functionaliteit. De meest voorkomende types zijn:

  • Elektrische houtversnipperaars: Ideaal voor kleine tuinen en minder zware taken. Ze zijn lichter, stiller en gemakkelijker te hanteren.
  • Benzine houtversnipperaars: Geschikt voor grotere tuinen en dikker hout. Deze machines zijn krachtiger en mobieler, maar ook luider en zwaarder.

Houtversnipperaar met aftakas

Een speciale variant in de wereld van houtversnipperaars is de houtversnipperaar met aftakas. Deze versnipperaars zijn ontworpen voor aansluiting op een tractor en zijn ideaal voor grotere tuinen, landbouwgrond of professioneel gebruik. Deze machines zijn krachtiger en kunnen gemakkelijk grotere hoeveelheden en dikker hout verwerken. Het belangrijkste voordeel van een houtversnipperaar met aftakas is de efficiëntie en kracht die het biedt, vooral voor diegenen die regelmatig te maken hebben met grote hoeveelheden houtafval.

Deze houtversnipperaars vereisen echter een tractor met voldoende vermogen, waardoor ze niet geschikt zijn voor kleine tuinen of voor gebruikers die geen toegang hebben tot dergelijke apparatuur. Bij het overwegen van een houtversnipperaar met aftakas is het essentieel om de compatibiliteit met uw tractor te controleren, evenals de veiligheidsvoorzieningen en de gemakkelijke toegankelijkheid voor onderhoud. Hoewel ze een hogere investering vereisen, bieden deze houtversnipperaars een aanzienlijke meerwaarde voor professionals en mensen met grote percelen die behoefte hebben aan een robuuste en efficiënte oplossing voor tuinafvalbeheer.

Waarop Letten bij het Kopen van een Houtversnipperaar?

1. Capaciteit en Grootte

Bedenk hoe groot de takken zijn die u wilt versnipperen. Een houtversnipperaar met een grotere capaciteit kan grotere takken aan, maar is ook groter en duurder.

2. Krachtbron

Kies tussen een elektrische of een benzine houtversnipperaar op basis van de grootte van uw tuin en de beschikbaarheid van elektriciteit buiten.

3. Veiligheidsvoorzieningen

Zorg ervoor dat de houtversnipperaar veiligheidsvoorzieningen heeft zoals een noodstop, beschermkap en terugslagbeveiliging.

4. Merk en Prijs

Overweeg bekende merken voor betrouwbare kwaliteit. Echter, hogere prijs betekent niet altijd betere kwaliteit. Vergelijk prijzen en functies.

5. Gebruiksgemak

Kijk naar de mobiliteit van de houtversnipperaar, de gemakkelijke toegang tot messen voor onderhoud en de mogelijkheid tot opvangen van de houtsnippers.

Voordelen van een Houtversnipperaar

Efficiëntie: Verwerkt snel grote hoeveelheden tuinafval.

Milieuvriendelijk: Vermindert de behoefte aan afvalverbranding of -vervoer.

Tuinonderhoud: Gebruik houtsnippers als mulch om onkruidgroei te onderdrukken en vocht vast te houden.

Bestel nu

Een houtversnipperaar kopen is een slimme investering voor iedereen die regelmatig tuinonderhoud uitvoert. Het kiezen van de juiste houtversnipperaar hangt af van uw specifieke behoeften en budget. Door rekening te houden met de bovenstaande factoren, kunt u een weloverwogen keuze maken die past bij uw tuinbehoeften. Met de juiste houtversnipperaar wordt tuinafvalbeheer een fluitje van een cent, en draagt u bij aan een schonere en gezondere tuinomgeving.

Nederlands Klantenservice: info@wevi-machines.de